Hirdetés
Magyarország

Szombaton két mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Szombaton a Tippmix Női NB I. A 7. fordulójában két mérkőzést rendeznek.

VBW CEKK Cegléd – E.ON ELTE BEAC – 18:00 – Albertirsa, Sportcsarnok

Lo Elhadji Malick (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Múlt héten sajnos csak az első félidőben tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, a második félidőben újra előjöttek a korábbi hibáink. Ezen a héten is dolgoztunk tovább, hogy még egyszer ne járjunk így. Természetesen felkészültünk az ellenfélből, de a fő hangsúly most is azon volt, hogy a saját játékunkat csiszoljuk tovább.”

Mészárosné Kovács Andrea (vezetőedző, E.ON ELTE BEAC): “Idegenben soha sem könnyű pályára lépni. Elsősorban azt tartjuk szem előtt, hogy tovább építsük azt a védekezést, amit látni szeretnénk a lányoktól, és amiben lassanként előrébb tudtunk lépni a legutóbbi találkozóinkon. Ez azért is fontos, mert vendégként kevésbé bízhatunk kiemelkedő dobóformában, így a stabil védekezésünk jelentheti a siker kulcsát. Bízunk benne, hogy ezúttal is lesz pár lelkes szurkoló, aki elkísér minket, sok energiát kaptunk a lelátóról a győztes meccseinken.”

TFSE-MTK – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – 19:00 – Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Hegedűs Péter (vezetőedző, TFSE-MTK): “Erős csapatnak tartjuk a BKG-t, akik múlt héten megszerezték az első győzelmüket. Jól sikerültek az igazolásaik. Mindhárom légiósuk a top10-ben van a dobott pontok átlagában. Egyértelmű, hogy ők húzzák a gárda szekerét, míg a magyar játékosok mellettük kiegészítő szerepköröket töltenek be. Azon leszünk, hogy próbáljuk a kulcsjátékosaikat limitálni. Ezt csak csapatszinten tehetjük meg hatékonyan. Számítunk a szurkolóink támogatására is, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el és két vereség után újra győztesen hagyhassuk el a pályát.”
A TFSE-MTK felkészüléséről készült bővebb összeállításunk ITT olvasható.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Idegenbe megyünk egy nagyon jó formában lévő TF-hez, akik idén már meg tudták verni a Szekszárdot, a Sopront, és a Vasast is, illetve komolyabban megszorongatták a két euroligás csapatot, a Győrt, és a Diósgyőrt. Két nagyon jó mentalitású légióssal rendelkeznek, akik közül az egyik a hazai bajnokságban méreteivel, és palánk alatti játékával is kimagaslik. Mellettük a Szabó Fanni-Dúl Panka duó válogatott-formában kosarazik. Ezt a magot nagyon jó kiegészítő játékosok veszik körül, és véleményem szerint ők a bajnokság egyik legharcosabban játszó alakulata, valamint az egyik legjobban lepattanózó is. Felkészültünk belőlünk. Fizikális mérkőzésre számítunk, amit kezelnünk kell, és akkor egy nagyon jó meccset tudunk majd játszani, amiben benne lehet a meglepetés is.”

Hirdetés