Hirdetés
Magyarország

Szombaton két mérkőzés az élvonalban:

:

Hirdetés

Szombaton két mérkőzést rendeznek az élvonalban.

TIPPMIX NŐI NB I. A – RÁJÁTSZÁS – ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS

Atomerőmű KSC Szekszárd – NKA Universitas PEAC – 18:00 – Szekszárd, Városi Sportcsarnok

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Részletesen kielemeztük a pécsi meccset. Megnéztük azokat a hibákat, amik megfoghatóak, tényleg javíthatóak és nem a koncentrációra vezethetőek vissza. Biztos, hogy a pécsieknél is megtörtént ez. Ilyenkor már álmából felébresztve is ismerik a csapatok a másik felet. Kis újításokat azért próbálunk belerakni, amiket péntek délután átedzettünk, igyekeztünk precízebbé tenni a csapatot. Egy harmadik meccsen nüánszok döntenek. Összefoglalva a szív, a küzdés, a precizitás és a milliméterek lehetnek a döntő faktorok. Ez már a szezon azon szakasza, amikor nem varázslatokról van szó.”
Részletes összeállításunk az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről ITT olvasható. 

Szücs Réka (NKA Universitas PEAC): “Hatalmas harc volt a pályán szerdán és bebizonyítottuk, hogy az az első mérkőzés, amit ott Szekszárdon játszottunk, nem reális eredményt mutatott és a játék képe, amit ott letettünk védekezésben és támadásban, az nem az volt, amit mi tudunk. Örülök, hogy itt hazai pályán ennyi néző előtt be tudtuk bizonyítani, hogy igenis képesek vagyunk a Szekszárd legyőzésére. Remélem, hogy ugyanúgy fel tudjuk venni a versenyt a Szekszárddal keménységben. Nem a szép kosárlabdáról fog szólni a szombati mérkőzés, de elég nagy a tét, ezt mindkét csapat tudja. Úgy megyünk oda, hogy mindent kiadunk magunkból.”

TIPPMIX NŐI NB I. A – 9-12. HELYÉRT, 4. FORDULÓ

PINKK Pécsi 424 – ELTE BEAC Újbuda – 17:00 – Kozármislenyi Sportcsarnok

Kovács Dénes (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): “Az előző heti győzelmünkkel közelebb kerültünk a célunkhoz, de fontos, hogy még nem értük el. Meccseket kell nyernünk, hogy minél előbb matematikailag is bebiztosítsuk a helyünket az első osztályban. A BEAC kezd jó formába lendülni az edzőváltás után és nagyon veszélyes csapat. Nagy figyelmet kell fordítanunk a távoli dobásaik védésére, ugyanis jelen helyzetükben abban a legveszélyesebbek. Összeségében a jó helyzetünk ellenére nem engedhetünk ki, továbbra is minden meccs “élet-halál” harc. Sajnos még mindig betegséghullámmal küzdünk, de az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért.”

Horváth Bianka (megbízott vezetőedző, ELTE BEAC Újbuda): “Ez az utolsó közös nagy utazásunk, amit szeretnénk kiélvezni. Az egyik célunk természetesen a visszavágás, a többit megtartanánk magunknak. A PINKK jó szériában van, látszik az edzők munkája, koncepciója. Ezzel együtt mi is szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, és győztesen zárni a túrát.”

Hirdetés