Hirdetés
Utánpótlás

Szombaton K&H Tavaszi Jamboree Sopronban:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Sportakadémia és a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia szervezésében március 25-én, szombaton K&H Tavaszi Jamboree-ra kerül sor Sopronban.

A délelőtti órákban a Krasznai Ferenc Egyetemi Csarnokban az ovisoké, illetve az 1-2. osztályos általános iskolásoké a főszerep. A délutáni órákban a Novomatic Arénában pedig a 2012/2013/2014-es születésűeké a terep. A programban mérkőzések és játékos feladatok is helyet kapnak majd.

Az idei évadban a korábbi rendezvények – a K&H Mikulás Jamboree és a K&H évadnyitó – is megmutatták a sport közösség építő erejét. A lelkes fiatalok játék közben mosollyal töltötték meg a csarnokot és a kosárlabda révén addig egymásnak ismeretlenebb gyermekek is hamar egymásra találtak. Egy pillanatra nem volt megállás a programban, végig igyekeztek lekötni a gyerekeket és ez most sem lesz másként. A lebonyolításból a két egyesület idősebb sportolói is kiveszik a részüket, alkalmi edzőként, játékvezetőként, asztalszemélyzetként.

A K&H Tavaszi Jamboree-n a kosárlabdával még csak ismerkedő vagy akár huzamosabb ideje sportoló gyermekek is megtalálják majd a számításaikat. A felhőtlen öröm, amit a játék és közösségi élmény ad, minden résztvevőt összeköt majd.

Menetrend

Krasznai Ferenc Egyetemi Csarnok
09.00 Ovisok
10.15-11.30 1-2. osztály

Novomatic Aréna Sopron
14.00-17.00 2012/2013/2014-es születésűek

FACEBOOK ESEMÉNY ITT

Hirdetés