Hirdetés
Magyarország

Szombaton lesz a Sopron Basket kerethirdetés:

:

Hirdetés

Május 7-én, szombaton 18 órától tartja a 2022/2023-as keret kihirdetésével egybekötött évzáró rendezvényét a Sopron Basket.

Megismételhetetlen este Török Zoltán ötletei alapján! Május 7-én egy egész estés programra invitáljuk szimpatizánsaikat, melynek keretében visszatekintünk a történelmi szezonunkra, érdekes beszélgetéseket hallhatnak vendégeinkkel, és ismertetésre kerül a Sopron Basket 2022/2023-as csapatának kerete is!

A nagy sikerű tavalyi évzáró rendezvényünk után az idei szezont is egy felejthetetlennek szánt közös estével szeretnénk keretbe foglalni.

Az első blokkban – Fiatalok a porondon – a csapatunk keretéből már kihagyhatatlan Czukor Dalmával és Varga Alízzal beszélget vidám, könnyed hangulatban Major Mihály.

A folytatásban – Gáspi elemez – betekintést nyújtunk az edzői munka részleteibe és megelevenítjük a színpadon a csapat videózásokat vezetőedzőnk, Gáspár Dávid izgalmas szakmai tolmácsolásában.

A szünet után – Gyémánt és Arany – a családanyai szerepet nem csak a magánéletben, hanem az öltözőben is betöltő két rutinos ikonunkkal, Fegyverneky Zsófiával és Jelena Brooksszal beszélget az Origo sportrovatának vezetője, Lantos Gábor, aki végigjárta csapatunkkal az Euroliga győzelemig vezető nemzetközi siker állomásait.

A záró részben – Silver Zoli – nem is lehet más a vendégünk, mint Török Zoltán ügyvezetőnk, aki a szezon értékelése mellett kihirdeti csapatunk jövő évi keretét is!

Az este során kiállításra kerülnek klubunk gazdag történelmének impozáns relikviái is!

Butikunk is nyitva lesz, ahol felnőtt csapatunk és sportakadémiánk ajándéktárgyai is elérhetőek lesznek az érdeklődők részére, közte az Euroliga győzelemnek emléket állító póló és poszter.

Szeretettel várunk mindenkit! Töltsünk el egy vidám, egyúttal felemelő estét az Euroliga győzelem és a 15. bajnoki címünk jegyében!

– olvasható a klub felhívásában.

Hirdetés