Hirdetés
Magyarország

Szombaton négy mérkőzést rendeznek a felkészülési időszakban:

:

Hirdetés

Folytatódnak a mérkőzések a felkészülési időszakban, a szombati napon újból számos találkozón követhetjük a csapatokat.

Szeptember 11., szombat

TFSE-MTK – Young Angels Kosice 13:00

Ahogy az beszámolónkban is olvasható, fordulatos mérkőzésen nyerte előző mérkőzését a TFSE-MTK együttese az MBK Ruzomberok gárdája ellen. A budapestiek első meccsüket játszották a miskolci rendezésű 4. Szaniszló Sándor Emléktornán, és 73-68-ra múlták felül a szlovák bajnokot. Következőnek a Young Angels Kosice csapata ellen lépnek pályára Magyar Bianka tanítványai, akik a pénteki nap folyamán a hazaiak ellen (DVTK) maradtak alul 89-58-ra.

Fotó: tfse.sport.hu

Sportdarázs-SMAFC – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós 15:45

A zalaegerszegi rendezésű Göcsej Kupa második napján a BKG-PRIMA együttese 92-57-re, magabiztosan győzte le a ZTE-NKK hazai csapatát. Az első negyedet leszámítva a BKG-s lányok végig dominálva múlták felül ellenfelüket. Ugyanennek a tornának a keretein belül, a szigetszentmiklósiak következő megmérettetését a soproni Sportdarázs-SMAFC együttese jelenti, akik előzőleg a rendezők ellen szenvedtek vereséget.

Ludovika-FCSM Csata – VBW CEKK Cegléd 16:00

A szerdai felkészülési mérkőzésen a Ludovika-FCSM Csata 68-66-ra legyőzte a román bajnok Sepsiszentgyörgyöt. Már a találkozó elején magához ragadta az irányítást a a budapesti együttes, és sokat várni se kellett, a 10 egységet is átlépte a differencia a felek között. A második félidőben vált szorosabbá a mérkőzés, a románok felzárkóztak, majd Lelik Réka találatával tudtak Tursics Krisztián tanítványai nyerni. Következőnek a VBW CEKK Cegléd csapatát látják vendégül a pestiek a Ludovika Arénában, akik két nap alatt a második edzőmérkőzésüket játszák.

A mérkőzésre vonatkozó belépési szabályok a csapat hivatalos honlapján található!

Vasas Akadémia – PINKK Pécsi 424

A szerdai nap folyamán a Vasas Akadémia együttese Pécsre látogatott, ahol a PEAC csapatával mérte össze erejét. Ez alkalommal a PINKK Pécs lesz terítéken, akikkel viszont a hazai pálya előnyeit élvezve tudnak megmérkőzni. A budapesti gárda változatlanul hiányolni fogja Papp Diát, aki ebben a pillanatban is a francia rendezésű 3×3-as Európa-bajnokságon képviseli országunkat. Ez bár hátrányt jelenthet Milos Pavlovic lányai számára, mégis egy izgalmas mérkőzésre számíthatunk.

Hirdetés