Hirdetés
Magyarország

Szombaton SERCO UNI Győr – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Szombaton 17 órától a SERCO UNI Győr a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós együttesét fogadja a magyar bajnokság elmaradt, 14. fordulójában.

SERCO UNI Győr – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – 17:00 – Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok

Fűzy-Antolovics Adél (másodedző, SERCO UNI Győr): “A BKG ellen pótoljuk a bajnokság 14. fordulóját, hazai pályán pedig mindenképp a győzelem a cél. Sok újdonságot, illetve okosságot nem igazán tudok mondani, ugyanúgy készültünk, illetve készülünk a Szigetszentmiklós ellen is, mint bárki más ellen. Mint tudjuk, nincs rengeteg győzelmük, ez azonban nem mérvadó, és nem is tükrözi teljesen a tudásukat. Nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni ugyanis a BKG. Támadásban fontos lesz, hogy milyen százalékban tudjuk értékesíteni dobásainkat, védekezésben pedig sokkal stabilabbnak kell lennünk az utolsó mérkőzéseinkhez képest. Ahogy mondtam, bővítenünk kellett a repertoárunkat, változtatnunk kellett egyet s mást a játékunkban, ezek begyakorlására pedig a BKG elleni mérkőzés tökéletes alkalom lesz, mondhatni a főpróba, ugyanis utána a Szekszárd következik, ami viszont nagyon fontos lesz mindkét csapat számára.”
Részletes összeállításunk a SERCO UNI Győr felkészüléséről ITT olvasható.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Hétvégén egy elmaradt mérkőzést pótolunk a Győr otthonában. Rendkívül erős az ellenfelünk, amely a kupában is a négy közé jutott, illetve az Európa kupából is továbbjutott a csoportjából. Elképesztően mély keretük van, talán a hazai csapatok közül ők a legerősebbek ebben a tekintetben, emiatt ők a kisebb csapatok rémálma, amely jól megmutatkozik az eredményekben is. Természetesen felkészültünk belőlük, és szeretnénk Győrben egy jó meccset játszani.”

Hirdetés