Hirdetés
Archivum

Szomorú ünnep Louisville-ben:

:

Hirdetés

22124 nézõ elõtt nem tudott meglepetést okozni a Louisville a Tennessee elleni szezonnyitó találkozón. A fantasztikus KFC Yum! Center elsõ nõi kosárlabda mérkõzésén a vendégek végig vezettek és összességében magabiztos gyõzelmet arattak. A hazai szurkolóknak az est fénypontját Angel McCoughtry köszöntése jelentette.

Nõi kosárlabda mérkõzésen ritkán tapasztalható hangulat fogadta a csapatokat az impozáns KFC Yum! Center falai között. 22124 nézõ gyûlt össze, hogy lássa a hazai kedvenc Louisville elsõ idei tétmérkõzését a Tennessee ellen. Az évad elõtt a Louisville-t a szakemberek csak a középmezõnybe sorolták a saját konferenciájukban, míg a Tennessee-t az élmezõnybe.

Már az elsõ félidõ elsõ felében érvényesült a papírforma és egy 10-0-s futás után 5-15-re ellépett a Tennessee. A szünetben 5 ponttal (26-31) vezettek a vendégek és bár a második félidõ elején még egyszer feljött 1 pontra a Louisville, szoros végjátékra nem futotta az erejükbõl. A vége 50-63 lett.

A hazaiaktól a 19 pontig jutó Monique Ried bizonyult a legjobbnak, míg a vendégektõl a nagy jövõ elõtt álló Meighan Simmons (22 pont, 8 lepattanó) remekelt. A Louisville szurkolóit az új aréna és egy kis múltidézés vigasztalhatta. Angel McCoughtry-t felállva köszöntötte a publikum.

Eredmény


Louisville – Tennessee 50-63 (26-31)


Statisztika


VIDEÓ: McCoughtry sajtótájékoztatója

Hirdetés