Hirdetés
Archivum

Szörényi Laura 31 pontja csapata fontos gyõzelme alkalmával:

:

Hirdetés

Ismét több pályán követhettünk magyar teljesítményeket az amerikai egyetemi küzdelmek alkalmával. Összefoglaló a hétközi mérkõzésekrõl.

A Duquesne 60-58-as vereséget szenvedett a Saint Joseph’s University gárdájától. Egylabdás végjáték alakult ki, ahol volt még az utolsó másodpercekben egy triplakísérlete a Duquesne gárdájának, de ez leperdült a gyûrûrõl. Szamosi Amadea 29 perc alatt 15 pontot és 3 lepattanót szerzett, míg Aho Nina 15 percet töltött a pályán és 3 mezõnykísérlete volt.

A University of South Florida 72-52-re verte a University of Cincinnati gárdáját. Nagy Dorottya 11 percet töltött a pályán, 4 pont és 3 lepattanó került a neve mellé.

A University of Missouri–St. Louis 77-73-ra múlta felül a University of Illinois at Springfield csapatát. Szörényi Laura a sikerbõl 31 ponttal vette ki a részét. A csapata utolsó 11 pontjából hetet szerzett és nevéhez fûzõdtek azok a találatok is, melyekkel a csapat a hajrában megfordította a meccset.

A Florida International University 86-64-es vereséget szenvedett az Old Dominion University gárdájától. Hegedûs Janka az FIU színeiben 29 perc alatt 8 pontot, 2 lepattanót és 1 gólpasszt jegyzett.

A University of Texas at San Antonio csapata 77-63-ra maradt alul a Middle Tennessee State University gárdájával szemben. Az UTSA alakulatában Tóth Tímea 1 percet töltött a pályán.

Még az elmúlt napok történéseit összegezve elmondható, hogy a KJCCC küzdelmei alkalmával Vukov Szonjáék két szép idegenbeli gyõzelmet arattak. A Highland Community College mindkét sikerébõl 6 ponttal vette ki a részét Vukov Szonja.

A University of Minnesota kedd hajnalban lejátszott találkozóján, melyen 93-74-re kikaptak a Michigan State-tõl, Kaposi Pálma 3 percet töltött a pályán.

Hirdetés