Hirdetés
Magyarország

Szücs Réka hosszabbított a PEAC-Pécs csapatával:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Szücs Réka megújította szerződését a klubbal, így a pécsi születésű irányító a következő két idényben is a csapatot erősíti.

Szücs Réka nyolc évvel ezelőtt mutatkozott be a PEAC-PÉCS felnőtt csapatában, tehát lényegében alapító tagnak számít – emeli ki a PEAC-Pécs közleménye, mely az alábbiakban szerint foglalta össze játékosa eddigi pályafutását: “Szücs Réka  korábban a több játéklehetőség illetve tapasztalatszerzés reményében igazolt a PINKK Pécsi 424 csapatához, és az itt nyújtott teljesítményére figyelt fel és igazolta át az Aluinvent DVTK, amely klub kötelékében másfél évet töltött el. A 25 éves, 170 cm magas pécsi születésű irányítót tavaly nyáron szerződtették vissza Pécsre, fontos szerepet szánva neki az újjáalakuló, pécsi értékekre alapuló PEAC-PÉCS csapatában.”

Szücs Réka az idei alapszakaszban 21 mérkőzésen lépett pályára, átlagosan 29,8 percet játszott, 8,7 pont, 4,7 gólpassz és 4,2 lepattanó volt az átlaga. A gólpasszok tekintetében TOP 10-et ért a mutatója a magyar bajnokság mezőnyében, az alapszakasz végén kilencedik helyen állt a rangsorban, a 4,7-es átlagával, ahol egyébként a legjobb tíz között mindössze négy magyar irányító nevét találjuk a külföldiek mellett.

Szücs Rékával a klub két évre szóló szerződést kötött, amelyet az irányító így kommentált:

Örülök, hogy a következő szezont is Pécsen tölthetem, mert úgy gondolom, elindult egy olyan folyamat, egy építkezés ebben az idényben, aminek a jövőben is szívesen a részese lennék. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a következő szezon, amikor remélhetőleg már a rendes kerékvágásban és szurkolok előtt játszhatunk.

Fotó: PEAC-Pécs

Hirdetés