Hirdetés
Archivum

Szurkolói infomációk a soproni Euroliga Final4 elõtt:

:

Hirdetés

Mint ismert 2019. április 12. és 14. között Sopron ad otthont az Euroliga Final4 küzdelmeinek. A szervezõk minap sajtóközleményben foglalták össze a legfontosabb szurkolói tudnivalókat.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Mint ismert április 12-14. között Sopron ad otthont a Nõi Euroliga négyes döntõjének. Tavaly magasra tettük magunknak a lécet a rendezéssel, éppen ezért kettõzött energiával vágtunk bele az újabb FINAL4 elõkészületeibe, hogy idén is egy emlékezetes rendezvénnyel vívjuk ki a szakma elismerését.

2018-ban, az azt megelõzõ évek rengeteg színvonalas tornájának rendezése ellenére egy teljesen ismeretlen, és óriási kihívásokat jelentõ terület volt számunkra a négyes döntõ megszervezése. Jól vizsgáztunk, és habár az idõ ezúttal még szûkösebb, a tavaly már bizonyított stábunk, az egy évvel ezelõtt megszerzett minden tapasztalatával, idén is készen áll arra, hogy a FINAL4-ra kilátogatók elégedetten hagyják el az aréna kapuit április 14-én este.

Az erõfeszítéseink nyomán folyamatosan megújuló Novomatic Aréna ezúttal is új köntösben fog pompázni. Az átalakulás során fõ pálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobil fal elbontásra kerül, illetve egy mobil lelátó kerül felhúzásra. Ennek köszönhetõen, a csarnok teljes befogadóképessége 3000 fõre bõvül. A már bejáratott média tribünhöz közel, az alagsorban kap helyet a média központ, közvetlenül az elegáns sajtószoba mellett. A Darázsfészek elnevezésû kistermet idén is egy 200 fõ befogadására alkalmas VIP étteremmé varázsoljuk át.

FAN SHOP-unk is felturbózott kínálattal, egyedi, FINAL4-os ajándéktárgyakkal, többek között igényes pólókkal, hátizsákkal, poszterrel várja az érdeklõdõket.

Idén is szurkolói zónák gondoskodnak majd arról, hogy tartalmasan teljen az idõ a mérkõzéseken kívül is. Az Aréna nyugati oldalán a FAN ZONE 1-ben játékos feladatokkal várjuk a szurkolókat, ahol elsõsorban a fiatalabb korosztály töltheti majd önfeledten az idõt a mérkõzések elõtt és között. A stadion felöli keleti oldalon kialakítandó FAN ZONE 2-ben is készülünk játékokkal a sörsátor nyújtotta gasztronómiai élmények kiegészítésére. Az Aréna elõtti parkoló a VIP vendégeinknek lesz fenntartva, de itt lehet majd átvenni az akkreditációkat, és az elõzetesen lefoglalt jegyeket is. Természetesen amennyiben lesz még szabad hely a játéknapokra, úgy azon belépõket is itt lehet megváltani.

A rendezvény teljes területére egyszeri belépésre jogosító, helyre szóló napi jegyeket bocsájtunk ki, 10.000 Ft-os egységáron. A klub azonban gondol bérleteseire, saját utánpótlás játékosaira, akik március 29-én, pénteken a klub sportirodáján válthatják meg 10.00 és 19.00 óra között. A másnap, március 30., szombat a soproniaké (lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges maximáltan 2 db belépõjegy megváltásához), akik szintén a klub sportirodáján vásárolhatnak korlátozott számban a belépõkbõl 10.00 és 18.00 óra között. Mindkét napra a tavalyi konstrukciók érvényesek! Ezt követõen, vasárnap estétõl az interneten érhetõek majd el a jegyek, de továbbra is várjuk a sportirodán azokat, akik személyesen szeretnék a belépõjegyüket megváltani.

A FINAL4 visszatér Sopronba! Várjuk Önöket is!

Hirdetés