Hirdetés
Archivum

Táborozz Fegyverneky Zsófival és Honti Katával!:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlapján jelent meg az alábbi felhívás egy nyári táborozási lehetõségrõl.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Playground Basketball Camp az olaszországi Lido Delle Nazioniban. Az elõzõ években több, mint 200 olasz fiatal töltötte itt nyári szabadidejét kosárlabdával. Idén, már másodszor, fiatal magyar játékosoknak is lehetõségük nyílik erre, Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében 2018. július 15-21. között.

Az egy hét alatt a gyerekek egyszerre élvezhetik az olasz tengerpartot, és fejlõdhetnek a kosárlabdában olasz és magyar edzõk keze alatt, valamint új barátokat is szerezhetnek.

A táborban a magyar játékosok megtapasztalhatják az olasz edzésmódszereket, kipróbálhatják magukat hasonló korú olasz gyerekek ellen, miközben az edzések közti szabadidejüket olyan körülmények között töltik, mintha nyaralnának.

Az edzések alatt elsõsorban az egyéni fizikális és technikai képzésen van a hangsúly, de természetesen – fõleg a délutáni edzéseken – 5-5 játékra, taktikai feladatokra is sor kerül. Elsõdleges cél, hogy a hét végén a gyerekek feltöltõdve menjenek haza, miközben érzik, a játék különbözõ elemeiben elõreléptek, új feladatokat ismertek meg, barátokat szereztek.

További részletek ITT olvashatóak

Hirdetés