Hirdetés
Archivum

Táborozz Fegyverneky Zsófival és Honti Katával!:

:

Hirdetés

Idén nyáron is lehetõséget kapnak magyar játékosok Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében, az MKOSZ támogatásával az olaszországi Lido Delle Nazioniban megrendezésre kerülõ Playground Basketball Camp-en való részvételre. Még vannak szabad helyek, részletek a szervezõk felhívásában.

2018 nyarán negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Playground Basketball Camp az olaszországi Lido Delle Nazioniban. Az elõzõ években több, mint 200 olasz fiatal töltötte itt nyári szabadidejét kosárlabdával.

2017 júliusában elõször fiatal magyar játékosoknak is lehetõségük nyílt erre, Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében, az MKOSZ támogatásával. A nagy sikert követõen idén nyáron is nyitva áll az ajtó a magyar fiatalok elõtt. A szabad helyek száma korlátozott, még 5 gyerek jelentkezését várják Zsófiék.

Az egy hét alatt a gyerekek egyszerre élvezhetik az olasz tengerpartot, és fejlõdhetnek a kosárlabdában elismert olasz és magyar edzõk, játékosok keze alatt, valamint új barátokat is szerezhetnek. A táborban a magyar játékosok megtapasztalhatják az olasz edzésmódszereket, kipróbálhatják magukat hasonló korú olasz gyerekek ellen, miközben az edzések közti szabadidejüket olyan körülmények között töltik, mintha nyaralnának.

Részletek: facebook.com/playgroundkosarlabdatabor/
Jelentkezés: (30) 237 7897

Hirdetés
Hirdetés