Hirdetés
Archivum

Taj McWilliams a Szpartak Moszkvába igazolt:

:

Hirdetés

A sérült Lauren Jackson helyett Taj McWilliams érkezett a Szpartak Moszkvába. A 40 esztendõs center a szezon végéig kötelezte el magát az EuroLiga címvédõjéhez.

Miután kiderült, hogy ebben az évadban érdemben nem számíthat Lauren Jackson segítségére a Szpartak Moszkva, léptek az orosz óriásklub vezetõi és szerzõdtették Taj McWilliams-t. A veterán center sokadvirágzását éli, az elmúlt évadban a Brno színeiben 16 EuroLiga mérkõzésen 12.6 pontot és 7.8 lepattanót átlagolt, miközben 35.2 perceket töltött átlagban a pályán. A 40 esztendõs játékos a nyáron a WNBA-ben is szerepelt, a New York Liberty csapatában 10,6 pontot és 5,4 lepattanót szerzett meccsenként.

A sors különös játéka, hogy négy évvel ezelõtt Lauren Jackson váltotta Taj McWilliams-t Moszkvában. Akkor az amerikai centerrel kezdtek az oroszok, majd januárban egy kis pihenõ után érkezett az ausztrál világsztár.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Szpartak Moszkvánál nem a fentebb említett volt az egyetlen változás a keretben, miután Anete Jekabsone-Zogota a Fenerbahce gárdájához került. A lett klasszis eligazolásával Epiphanny Prince-re és a súlyos sérülése után egyre inkább magára találó Sonja Petrovicsra hárulhat nagyobb teher.

Hirdetés