Hirdetés
Archivum

Tamara Radocaj Lengyelországban váltott csapatot:

:

Hirdetés

A hazánkban is hosszabb idõt eltöltõ szerb válogatott irányító Tamara Radocaj a következõ évadban is Lengyelországban szerepel. A Wisla Krakow együttesétõl az Artego Bydgoszcz alakulatához szerzõdött.

Fotó: artegobydgoszcz.pl

Fotó: artegobydgoszcz.pl

Bár a Wisla Krakow kisebb meglepetésre mindössze a negyedik helyen zárt Lengyelországban, de ha az egyéni mutatókat nézzük, akkor Radocaj nem teljesített rossz szezont. Januárban került a klubhoz és csapata 24 mérkõzésén átlagban 20 percet töltött a pályán, mely idõ alatt 6.2 pontot, 3.2 gólpasszt és 1.8 lepattanót jegyzett.

Erõs csapathoz kerül a szerb irányító. Az Artego Bydgoszcz az elmúlt évadban ezüstérmet szerzett. A keretükbõl olyan kulcsjátékosok hosszabbítottak, mint Dragana Stankoviæ, Julie McBride vagy Agnieszka Szott-Hejmej. Összeszokott rutinos gárdát fog tehát erõsíteni Radocaj.

A nemzetközi szereplést tekintve az Artego Bydgoszcz az Európa Kupában indul. A lengyel csapatok a Keleti Konferenciában szerepelnek, ahol az A-csoportban kaptak helyet a Szpartak Moszkva, a Sodertalje és egy hazai rivális a Gorzow mellett.

Hirdetés