Hirdetés
Archivum

Tamara Radocaj városi kitüntetést kapott Versecen:

:

Hirdetés

Az elmúlt évek kiemelkedõ sportsikereinek elismeréseként a város által adható legmagasabb helyi kitüntetést kapta Versecen Tamara Radocaj.

A korábban Gyõrben is szereplõ szerb válogatott irányító tagja volt 2015-ben az Európa-bajnok csapatnak és 2016-ban az olimpiai bronzérmes gárdának. „Nagy megtiszteltetés ez a várostól, ahol születtem, felnõttem, iskolába jártam és elkezdtem kosárlabdázni, hogy elismerték azt a rengeteg munkát, amit a sportba fektettem.” – nyilatkozta Radocaj a szerb szövetség honlapján.

Természetesen Radocaj-t kérdezték a felkészülésrõl és a közelmúltban véget ért csehországi tornáról. Ezekkel kapcsolatban elmondta, hogy a munka a tervek szerint halad és a hangulat nagyon jó, mint mindig. A Karlovy Vary-ban rendezett tornáról pedig azt mondta, hogy „kiválóan sikerült”.

A szerbek Japánnal játszanak három mérkõzést Belgrádban az Európa-bajnokságot megelõzõen. A kontinenstornán pedig Szlovéniával, Görögországgal és a nagy rivális Franciaországgal találkoznak a csoportkörben.

„Sokan elõre elkönyvelik a szlovénok és a görögök elleni gyõzelmeket, illetve azt, hogy Franciaországgal vívjuk a csoportdöntõt… Követem az eredményeket és azt látjuk, hogy Szlovénia eddig még veretlen. Kétszer legyõzték Törökországot, biztosan kellemetlen ellenfél lesznek. A görögökkel játsszuk a nyitómeccset, ami soha nem egyszerû. A francia csapatot nem kell bemutatni, de ahogy nálunk, úgy náluk is voltak változások. A legfontosabb, hogy lépésrõl lépésre haladjunk, egészségesek maradjunk és minden meccsen ki tudjuk hozni magunkból a maximumot.” – összegzett Radocaj.

Hirdetés