Hirdetés
Archivum

Tamika Catchings az Indiana Fever alelnöke lett:

:

Hirdetés

A WNBA-ben szereplõ Indiana Fever tulajdonosa a Pacers Sports & Entertainment vezetõsége hétfõn sajtótájékoztatót tartott. Ezen bejelentették, hogy a nõi csapathoz új ügyvezetõ elnököt és alelnököt neveztek ki.

Fotó: Indiana Fever

Fotó: Indiana Fever

Korábban lapunk felületein is nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy az Indiana Fever együttesét közel 20 éven át döntéshozóként irányító Kelly Krauskopf a Pacers Sports & Entertainment vállalatnál feljebb lépett. Az Indiana Pacers férfi kosárlabda NBA csapatának Assistant General Manager pozícióját kapta meg. Ezt követõen kellett a nõi együtteshez új vezetõket hozni. Hétfõn egy sajtótájékoztató keretében mutatták be a megújuló vezetést.

Az Indiana Fever új ügyvezetõ elnöke Dr. Allison Barber lett, míg Alelnöknek az indianapolis-i együttes egykori ikonikus játékosát Tamika Catchings-t nevezték ki. Catchings eddig is tagja volt a klub szûkebb irányító testületének. Egészen pontosan Director of Player Programs and Franchise Development pozícióban dolgozott. Új megbízatása során egy lényegesen felelõsségteljesebb helyzetben gyakorlatilag szakmai alelnökként fog tevékenykedni. Ennek során a napi szakmai döntéshozatal is a feladatai közé tartozik majd.

Fotó: Indiana Fever

Hirdetés