Hirdetés
Archivum

Tammy Sutton-Brown visszatér a Fenerbahce együtteséhez:

:

Hirdetés

Török lapértesülések szerint Tammy Sutton-Brown visszatér a Fenerbahce együtteséhez. A 33 esztendõs kanadai klasszis Twitter mikbroblogján is megerõsítette Isztambulba szerzõdését.

Tammy Sutton-Brown 2006 és 2010 között már erõsítette a Fenerbahcét, vezetésével négyszer is negyeddöntõt játszott az EuroLigában a török gárda. A 193cm magas kanadai klasszis tavaly 8,8 pontot és 4,7 lepattanót átlagolt a legrangosabb nõi kupasorozatban, de nem ez volt a legjobb éve. A 2008-as szezonban 14,6 pont és 7,2 lepattanó került átlagban a neve mellé. Sutton-Brown a WNBA–ben az Indiana Fever alakulatát erõsíti, ahol idén nyáron 34 mérkõzésen 8,1 pontot és 5,1 lepattanót átlagolt.

Kézenfekvõ megoldás török részrõl Sutton-Brown visszacsábítása. Rátgéber Lászlónak mindenképpen kell még egy játékos a palánk alá, mivel a Yilmaz-Matovics kettõs pihenõ nélkül játszotta végig a Jekatyerinburg elleni rangadót. Az egykori közönségkedvenc játékos pedig elérhetõ és az is biztos, hogy ennyi közös év után meglepetés nem érheti régi/új állomáshelyén.

Hirdetés