Hirdetés
Magyarország

Tapasztalt, sajátnevelésű irányító érkezik a Ludovika Csata együtteséhez:

:

Fotó: csatabasketball.hu

Hirdetés

A XI. kerületből teszi át székhelyét a Ludovika Arénába a rutinos mezőnyember, Czank Tímea – olvasható a csatabasketball.hu oldalán. – Az 1-es és 2-es poszton is otthonosan mozgó, Csata DSE-nevelésű játékos magyar bajnoki címmel és kupagyőzelemmel is büszkélkedhet. Válogatott tapasztalata mellett soproni éveiben pályára lépett a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, az Euroligában; miskolci és győri éveiben pedig az Európa Kupában szerzett értékes rutint.

Czank Tímea az elmúlt két szezont Újbudán töltötte. A 2021/22-es alapszakaszban átlagban több mint 30 percet töltött a pályán, ezalatt az ELTE-BEAC Újbuda második legjobb kosárszerzője volt. Mérkőzésenkénti 10,1 pontja mellé leszedett 4,4 lepattanót és kiosztott ugyanennyi gólpasszt is.

A rutinos játékos azt várja, hogy minél több szurkoló előtt, minél fényesebb sikereket érhessen el a Ludovika Csata színeiben.

Timi személyében „saját nevelésű” játékos érkezik a Ludovika Csatába, aki az utánpótlás éveit nálunk töltötte.

– fogalmazott Tursics Krisztián vezetőedző Czank Tímea átigazolásával kapcsolatban. A szakember arra számít, hogy Tímea kiváló tavalyi szezonjával és extra tapasztalatával, – amit a hosszú profi évei alatt szedett össze – minden szempontból segíteni tudja a budapesti csapatot.

Fotó: csatabasketball.hu

Hirdetés