Hirdetés
Archivum

Taroltak az EuroLigások Törökországban:

:

Hirdetés

Ezúttal nem hozott rangadókat a Török Bajnokság, így a Fenerbahce és a Galatasaray is könnyed gyõzelmekkel hangolhatott az esztendõ utolsó EuroLiga mérkõzéseire.

A Fenerbahce a Mersin együttesét fogadta. A találkozó egyoldalúan alakult, Rátgéber László hölgykoszorúja az összes negyedet megnyerte, az elsõt ráadásul 9, az utolsót 16 ponttal. A 83-46-os végeredménnyel záruló találkozón Panny Taylor 19, Ivana Matovics 16 ponttal vette ki a részét a sikerbõl. Vajda Anna közel 17 percet töltött a pályán, ez idõ alatt 5 pont és 4 lepattanó került a neve mellé.

A 8. fordulóban a szerdán a Szpartak Moszkvát legyõzõ Galatasaray mérkõzése alakult izgalmasabban. Fowles-ék a Samsun otthonában léptek pályára. Egy negyed után csak 4 ponttal vezetett az isztambuli sztárcsapat és a szünetben is csak 7 egység volt a differencia. A harmadik negyedben azonban 10 pont felett állandósult a különbség, így a végén már az is belefért, hogy az utolsó etapot elbukja a Galata. A mérkõzésen a Hodges-Augustus-Fowles trió remekelt, hárman együtt 57 ponttal vették ki a részüket a 83-73-as sikerbõl.

Eredmények

Botaº – Burhaniye Belediye 93 – 76
Tarsus Bld. – Alanya Belediye 92 – 71
İstanbul Üniversitesi – Ceyhan Belediye 74 – 71
Fenerbahçe – Mersin Bºb 83 – 46
Panküp Kayseri ªeker – Beºiktaº Cola Turka 63 – 74
Samsun Basketbol – Galatasaray Medical Park 73 – 83

Hirdetés