Hirdetés
Archivum

Taurasi és Taylor megérkezett Isztambulba:

:

Hirdetés

Folyamatosan csatlakoznak a világbajnokság sztárjai a klubcsapataikhoz. Csütörtökön Diana Taurasi és Penny Taylor megérkezett Isztambulba és az orvosi vizsgálat után már a Fenerbahcéval készültek.

Csütörtök délután landolt Isztambulban, az Atatürk repülõtéren Diana Taurasi és Penny Taylor gépe. A két világklasszis a péntek délelõtti orvosi vizsgálat után csatlakozott a társaihoz és megkezdte a közös munkát a Fenerbahce együttesével.

Taylor régi ismerõsként érkezett a török fõvárosba, mivel már az elõzõ szezont is az isztambuli mamutklubnál töltötte. Az ausztrálok klasszisa az elmúlt évadban 14 találkozón 15.3 pontot és 4.8 lepattanót átlagolt az EuroLigában, miközben 55.8%-al értékesítette a duplákat és 38.9%-al a triplákat. Diana Taurasit pedig be sem kell mutatni, a Szpartak Moszkvától érkezett, melynek színeiben az elmúlt két esztendõben az EruoLiga négyes döntõjének legértékesebb játékosa lett.

Bár Taylor Facebook rajongói oldalán egy lelkes török drukker, Penny Taylor – Diana Taurasi – Hana Horakova – Ivana Matovic – Vajda Anna felállásban EuroLiga gyõzelmet remél Rátgéber László csapatától. Ettõl azért még messze vagyunk, mindenesetre nem lesz rossz érzés Isztambulban, a Fenerbahce híveknek nõi kosárlabda mérkõzésre járni.

Hirdetés