Hirdetés
Archivum

Taurasi ledobta a ruháit:

:

Hirdetés

A múlt héten megjelent az Egyesült Államokban az ESPN Magazine hagyományos különszáma, a Body Issue, melyben a tengerentúli élsportolókat láthatjuk ruha nélkül. Az idei esztendõben hat címlappal jelentkezett a magazin, melybõl az egyiken a világ legjobb nõi kosárlabdázója Diana Taurasi pózol. A Phoenix Mercury és Fenerbahce sztárjáról két kép látható.

A fotók kapcsán Taurasi ügynöke, Lindsay Kagawa, hangsúlyozta, hogy szerettek volna valami olyat alkotni, ami alapjaiban változtatja meg a kiváló játékosról kialakult képet.
 

„Diana fotói teljesen átalakítják majd a róla kialakult képet, ez a célunk. Minden nõ egy összetett személyiség és Dianát sem lehet megítélni kizárólag a sportpályákon elért kiemelkedõ eredményei alapján. Bátor és gyönyörû képek készültek róla.” – nyilatkozta Kagawa.

Nancy Weisman, szerkesztõ az ESPN-nek elárulta, hogy nem kis izgalmak elõzték meg a fotózást.

„Kaptam két hívást két nappal a fotózás elõtt, hogy Dianának kétségei vannak. A menedzserével, Lindsey-vel, a biztonság kedvéért még fehérnemûket is vittük fel a mûterembe. Amikor Diana megérkezett a fotózásra, a fényképészünkkel Sheryl Nields-szel elbeszélgettünk vele arról, hogy teljesen meztelenül kellene a kamera elé állnia, mivel így sokkal kifejezõbbek lesznek a képek. Diana azt mondta: „ha ezt vállaltam, akkor meg fogom csinálni, vágjunk bele!” – emlékezett vissza Nancy Weisman

Hirdetés