Hirdetés
Archivum

Taurasi Valenciában, Torrens a Fenerbahcéban?:

:

Hirdetés

Ahogy lefújták a nõi kosárlabda EuroLiga 2011-es döntõjét, kiszabadult a palackból a pletykák szelleme. Számtalan híresztelés terjedt el, a legvadabbaktól az egészen reálisnak tûnõkig. Az elterjedt pletykák közül kettõbõl lett hír a nemzetközi nõi kosárlabdával foglalkozó oldalakon.


Az egyik spanyol portál
azt a kérdést tette fel, hogy vajon Valenciába igazol-e Diana Taurasi? Természetesen a rövid, négy mondatos hír semmi konkrétumot nem tartalmaz, mindössze arra reflektál, hogy a napokban számtalan fórumon megpendítették Taurasi Spanyolországba szerzõdését. Ahogy arról már korábban írtunk, Taurasi március elején közleményben jelentette be, hogy 2011 õszétõl ismét Európában szerepelne. Már akkor felvetõdött, hogy hol? A spanyol hívek azzal számolnak, hogy az ismert „doppingbotrány” miatt Törökország kikerült a világklasszis látókörébõl, míg Jekatyerinburgba, a Szpartak Moszkva nagy riválisához nem szerzõdne Taurasi.

Az elmúlt napok másik nagy pletykája Alba Torrens nevéhez fûzõdik. Az EuroLiga döntõ legértékesebb játékosáról az egyik Salamancához köthetõ oldal írta meg kész tényként, hogy a Fenerbahcéban folytatja pályafutását. Ezt több portál is átvette. A török sztárcsapatnak végül éles hangú közleményben kellett cáfolnia a híreszteléseket.

Torrens távozását ettõl függetlenül a salamancai hívek kész tényként kezelik. Nem kell hozzá Nostradamusnak lenni, hogy érezzük: a dollármilliókat költõ mamutklubok közül elõbb-utóbb valaki el fogja csábítani a spanyolok legnagyobb tehetségét. A legtöbb találgatás továbbra is egy Fenerbahce-Galatasaray versenyfutást feltételez. Torrens sorsáról bõvebben csak a nemzeti bajnokságok lezárultával érkezhet hivatalos tájékoztatás. Addig marad a zuhanyhíradó.

Hirdetés