Hirdetés
Archivum

Távozik a Los Angeles Sparks ügyvezetõ elnöke Christine Simmons:

:

Hirdetés

Nem értek véget a személyi változások a Los Angeles Sparks együttesénél. Brian Agler vezetõedzõ után Christine Simmons ügyvezetõ elnök is elhagyta a klubot.

Fotó: Los Angeles Sparks/sparks.wnba.com

Fotó: Los Angeles Sparks/sparks.wnba.com

Christine Simmons 2014. óta irányította a Los Angeles Sparks gárdáját. Az elmúlt években a legnagyobb eredményt elsõsorban marketing terén érte el. Új stratégiát vezetett be, mellyel sikerült fokozni a csapat iránti érdeklõdést és ezáltal a jegyértékesítések is jelentõsen javultak.

Az elmúlt két szezonban a Sparks rendelkezett a legmagasabb helyszíni átlagnézõszámmal a WNBA 12 csapatos mezõnyében, ami egy olyan telített piacon, mint Los Angeles és környéke, óriási eredmény. Simmons a munkáját a Filmmûvészeti és Filmtudományi Akadémia (Academy of Motion Picture Arts & Sciences) vezetõjeként folytatja.

Christine Simmons távozásának bejelentése után felerõsödtek azok a hangok, amelyek Brian Agler felmondása után jelentek meg elõször a sajtóban. Ezen értesülések szerint a klubnál házon belül egy nagyon komoly hatalmi harc zajlik, melyben jelen pillanatban Penny Toler General Manager és köre tûnik befutónak. Toler vitte már a klubhoz Derek Fisher-t, az új vezetõedzõt is.

Hirdetés