Hirdetés
Archivum

Teljes a DKSK-MISI kerete:

:

Hirdetés

A héten teljessé vált a DKSK-MISI együttesének a kerete. Az újonc alakulat három légióssal fut neki az elõttünk álló évadnak.

A DKSK-MISI légiósai közül a 26 éves center Jelena Budimir már augusztus közepén csatlakozott a társaihoz, míg a másik két vendégmunkásra augusztus végéig kellett várni. Az újonnan érkezõ légiósok közül a szerb Brankica Hadzovic régi ismerõsnek számít, mivel 2002 és 2005 között már erõsítette a diósgyõri csapatot. A 175 cm magas irányító a montenegrói Jedinstvo Bijelo Polje alakulatától érkezik.

A légiós különítmény a 21 éves, 185 cm magas Maja Skoric megszerzésével vált teljessé. A szerb válogatottnál is számításba vett játékos az elõzõ évadban a Hemofarm Vrsac gárdáját erõsítette.

A DKSK-MISI keretét a fentebb bemutatott légiósok mellett Ocsenás Barbara (MISI SC), Lugosi Zsuzsa (MISI SC), Sárréti Rita (MISI SC), Sándor Ivett (Szombathely), Papp Andrea (Szekszárd), Reiner Dóra (Ferencváros), Farkasinszki Orsolya (Szeged), Szabó Bettina (Cegléd) és Kántor Adrienn (BSE) alkotja.

Szabó Tamás ügyvezetõ a boon.hu-nak elmondta, hogy ez a keret véglegesnek tekinthetõ és csak abban az esetben várható változás, ha az a magyar játékos, akivel korábban tárgyaltak, mégis elfogadja a klub ajánlatát.

A DKSK-MISI alakulata Milen Vukicevic vezetõedzõ irányításával napi két edzéssel készül az új évadra. A csapat az elsõ edzõmeccsét várhatóan szeptember második hetében vívja. A klub a következõ szezonban nagyjából 50 millió forintból gazdálkodik és az elsõ évben a középmezõnyt célozzák meg.

Hirdetés