Hirdetés
Magyarország

Teljes a Ludovika-FCSM Csata kerete, Batabe Zempare érkezik a palánk alá:

:

Hirdetés

Ghánai-amerikai magasember, Batabe Zempare csatlakozik a Ludovika-FCSM Csatához – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Palánk alatt bevethető légióssal egészül ki a Ludovika-FCSM Csata kerete, miután leigazoltuk a 187 cm magas, 1994-es születésű Batabe Zemparét. A rutinos center pályafutásában Magyarország lesz az ötödik európai állomás, korábban szerepelt már Bulgáriában, Finnországban, Olaszországban és Franciaországban is. A legutóbbi szezonban az olasz Basket Le Mura Lucca együttesét meccsenkénti 12,4 ponttal és 9,2 lepattanóval erősítette.

Hosszas keresgélés után találtuk meg azt a játékost, aki hasznára lehet a csapatunknak.

– mondta a klub honlapjának Tursics Krisztián vezetőedző. A szakember reméli, hogy Zempare képes lesz hozzáadni a játékhoz azt a fizikumot, energiát, brusztolást, ami a palánk alatti játékból időnként még hiányzik. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a klub új centere erős bajnokságból érkezik, ahol jó statisztikai mutatókat produkált.

Azért választottam a Csatát, mert szeretnék napról napra jobb játékos lenni. Egyelőre nem tudok túl sokat a magyar bajnokságról, de több barátom is játszott már itt, akik jókat meséltek a ligáról. Szeretném a legjobb négybe vezetni új csapatomat.

– fogalmazott Batabe.

Batabe Zempare péntek délután érkezik meg Budapestre, hogy a hatályos járványügyi előírások elvégzése után bekapcsolódhasson a munkába.

Fotó: csatabasketball.hu

Hirdetés