Hirdetés
Archivum

Teljes a PINKK kerete:

:

Hirdetés

Aulani Sinclair igazolásával teljessé vált a Pinkk Pécsi 424 csapata.

Forrás: PINKK Pécsi 424 Sajtóközlemény

A 185 cm magas, 22 éves amerikai bedobó a University of Indiana csapatából érkezik, ahol az elõzõ szezonban, 15,5 pontot 4,3 lepattanót átlagolt. Több rekordot is felállított: egy szezonban (72) és négy szezonban összesítve (183) is Õ dobta a legtöbb 3 pontost, ráadásul minden idõk legjobb százalékával (37,2%) érte ezt el..

A magyar válogatott tagjai már találkozhattak vele a több fordulós kínai Négy Nemzet Tornán, ahol az amerikai U.S. College All-Stars csapat tagjaként a torna legértékesebb játékosának választották.11 pont és 3 lepattanó átlaga mellett leginkább az volt a legemlékezetesebb, hogy a magyar válogatott elleni második meccsen 22 pontot ért el, 6 triplát dobott 12 kísérletébõl.

Érdekesség, hogy Aulani Sinclair University of Indiana színeiben megnyerte 2013-as State Farm nõi 3 pontos dobó bajnokságot, a lehetséges 30 pontból kétszer is 20 pontot ért el.
 

A Pinkk Roberto Hernándezzel már megkezdte az edzéseket. Szeptember 2 és 9 között Balatonbogláron, a Mocsai Lajos vezette Nemzeti Kézilabda Akadémia létesítményeiben edzõtáboroznak, majd két felkészülési tornán vesznek részt, Sió kupán, Szekszárdon (szeptember 13-15 ) és a Szpartak Moszkva, UNIQA Euroleasing Sopron, HAT-AGRO UNI Gyõr csapatok társaságában a gyõri nemzetközi tornán (szeptember 20-21).

A Pinkk Pécsi 424 kerete a 2013-14-es szezonra ezzel teljessé vált:

Iványi Dalma, Sarok Nikolett, Ruják Nóra, Ágnerné Kováts Nóra, Lengyel Dalma, Erõs Fruzsina, Adamecz Lilla, Katona Szidónia, Õri Györgyi, Gyõri Dóra, Tijana Ajdukovic, Janka Mincikova, Louella Tomlinson, Aulani Sinclair.

A szakmai stáb

Telek István erõnléti edzõ
Dr Papp Zsolt csapatorvos
Csipak Krisztina masszõr

Roberto Hernández vezetõ edzõ

Hirdetés