Hirdetés
Magyarország

Teljes ANB forduló a Hepp Kupa előtt:

:

Hirdetés

A Hepp Kupa jövő heti négyes döntőjét megelőzően 11 találkozóra kerül sor a hétvégén a hazai második vonal két csoportjában.

A Piros Csoportban szombaton a soproni Sportdarázs a DEAC DSI vendége lesz, míg a Széchenyi KA a Tatabányát fogadja. Mindkét pályán a vendégcsapatok az esélyesek, de nem mehetnek biztosra. Vasárnap a veretlenül listavezető BKG Prima Akadémia a MAFC otthonában lép pályára. Favoritként szerepel a szigetszentmiklósi gárda, melynek a Hepp Kupa előtt is kifejezetten jó ráhangolódási lehetőség lehet ez a fellépés.

Az előbbiekben leírtak igazak a Csata DSE-re is, akik a ELTE-BEAC Újbudával vívnak egy hagyományos fővárosi presztízscsatát. Az Ajka pedig az MTK ellen folytatja, míg a PINKK-re a Vasas vár. Mindkét esetben nehéz dolga lehet a tabellán előrébb álló félnek. A hétvége programját a 11. és a 13. helyezett csatája teszi teljessé, amikor az NKA-Pécs-PEAC és a Kecskemét találkozik.

A Zöld csoport élcsapata az Atomerőmű KSC Szekszárd II. a Szolnokot látja vendégül. A Szombathely a Pilis Basket, a Baja a Törekvés SE otthonában bizonyíthat. A Nyíregyháza a Szegedet fogadja.

Menetrend

Piros csoport

Január 11., szombat
16:00 DEAC DSI – Sportdarázs
17:00 Széchenyi KA Győr – Tatabányai Kosárlabda Club
18:15 MAFC – BKG PRIMA Akadémia

Január 12., vasárnap
14:00 Csata Diáksport Egyesület – ELTE-BEAC Újbuda
15:00 NKA-Pécs-PEAC – Kecskeméti Kosárlabda Club
16:00 PINKK SE – Vasas Akadémia
17:00 MTK-Budapest – AJKA

Zöld csoport

Január 11., szombat
13:00 Törekvés SE – Bajai Női Kosárlabda Klub

Január 12., vasárnap
18:00 Pilis Basket – Szombathelyi Egyetem
18:00 Nyíregyházi Kosársuli – Szegedi Kosárlabda Egylet
18:15 Atomerőmű KSC Szekszárd II. – Szolnoki MÁV Sportegyesület

Hirdetés