Hirdetés
Archivum

Teljes eredménylista a Decathlon B33 Egyetemi és Fõiskolás Bajnokság Döntõjérõl:

:

Hirdetés

Szombaton rendezték Szombathelyen a Decathlon B33 Egyetemi és Fõiskolás Bajnokság Döntõjét. A TFSE címvédését hozó eseményrõl összefoglalót már közöltünk, de teljes eredménylistát még nem tudtunk publikálni. Ezt pótoljuk.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

A 3×3-as szakágban az egyetemi bajnokságban két forduló elõzte meg a szombathelyi nyolcas döntõt. Ezek eredménye alapján alakult ki a mezõny, melyet a TFSE, a PTE-EMES Petõfi, a Széchenyi KA, az ELTE-BEAC, a MEAFC, a Közgáz SC, a Szegedi RSC és a SZOESE alkotott.

A csapatokat két csoportba osztották szombaton. Az “A” jelû négyest a TFSE, az ELTE-BEAC, a MEAFC és a SZOESE alkottja, míg a B-csoportot a Széchenyi KA, a Közgáz SC, a PTE-EMS Petõfi SE és a Szegedi RSC. A négyesek elsõ két helyezettje játszott keresztbe az elõdöntõben.

A csoportok végeredménye

A-csoport:

B-csoport:

Az egyik ágon TFSE – Közgáz, a másikon Széchenyi KA – ELTE-BEAC elõdöntõkre került sor. A késõbbi két döntõs fölényes gyõzelmet aratott ezeken. A TFSE 18-6-ra verte riválisát, míg a Széchenyi KA 21-11-re. A döntõben a TFSE érvényesítve egész szezonban mutatkozó fölényét 21-8-as sikert ünnepelhetett és ezzel veretlenül lett bajnok a Karlócai Julianna, Kováts Gabriella, Miháczi Diána és Varga Barbara alkotta gárda.

Ágrajz

Hirdetés