Hirdetés
Magyarország

Teljessé tett lezárás:

:

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés

Múlt héten tartotta évzáróját a TFSE-MTK, mely során az épülőfélben lévő Csörsz utcai csarnok bejárása mellett elköszöntek azoktól a játékosoktól, akik a következő évadban már nem erősítik az élvonalbeli gárda keretét. Így Süle Krisztinától is, aki visszatérése után a szezon második felében segítette a csapatot.

Közel két év kihagyás után Süle Krisztina januárban tért vissza a TFSE-MTK együtteséhez és összesen 11 találkozón lépett pályára.

“Alapvetően nagyon pozitív élmény volt a visszatérés, de mint csapat, nincs könnyű tavasz mögöttünk. Talán így tudnám összefoglalni legjobban az érzéseimet. Sérülések, betegségek nehezítették a munkát. Az utolsó pillanatig nyitott volt a rájátszásba kerülés kérdése, miután a Vasastól elszenvedett vereséggel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Amikor viszont a BEAC legyőzésével az utolsó fordulóban összejött a rájátszás, az nekem is nagy megkönnyebbülést jelentett. Azzal azt a célt, amit kitűztünk a januári visszatérésemkor, hogy a play-off elérésében segítsek a csapatnak, sikerült elérni. Nekem egyébként az év meccse az a 11 pontos siker.” – idézte fel a visszatérését a TFSE-MTK játékosa.

Süle Krisztina a Covid miatt félbeszakadt évad végén, 2020 tavaszán bejelentette visszavonulását. Az azonban nem adott teljes lezárást.

“Ez a mostani a tényleges lezárás.” – hangsúlyozta. “A covidos év végén maradt bennem hiányérzet. Ezzel az idénnyel viszont lezárult ez a fejezet és kerek lett. Most már nem kívánkozok vissza az A-csoportba. Azt egy kicsit sajnálom, hogy az új csarnokban nem fogok már játszani, de örökös VIP helyem lesz. Komolyra fordítva szót, nagyon szép létesítmény lesz a Csörsz utcai. Méltó az egyetem hagyományaihoz.”

Lapunknak is elmondta Süle Krisztina, hogy nem szakad el a kosárlabdától. “Az edzői vonalon maradok az Óbudai Kaszásoknál. Idén az U14-es és U16-os csapatot vittem. Remélem, hogy jövőre U18-ban is el tudunk indulni. Akkor mellette az U16-ot készíteném fel és az U14-ben segédedző lennék. A játékot tekintve: december környékén a visszatérésemkor eredetileg a Piros-csoportot terveztük. Én azt a jövőben sem zárom ki, de kevesebb edzéssel csak a játék élvezetéért. Abban biztos vagyok, hogy a játék azért hiányozni fog. Erről még nem döntöttem. Ha akad lehetőség, akkor nem zárom ki.” – összegzett.

Hirdetés