Hirdetés
Európa

Tenerifén szerepelnek Simon Zsófiáék:

:

Hirdetés

Szombaton este a spanyol élvonal 18. fordulójában a Mann Filter Casablanca a Ciudad de la Laguna Tenerife vendége lesz. Simon Zsófiék egy közvetlen riválissal mérkőznek.

Múlt héten az IDK Gipuzkoa otthonában kulcsfontosságú győzelmet aratott a Mann Filter. Ezzel a sikerrel őrzik 9. pozíciójukat. A mutatójuk 7 győzelem és 10 vereség. A 8. helyezett pedig éppen az a Tenerife, amelynek otthonában szerepelnek. A Tenerife nyolc győzelmet szerzett és 9 vereségük van.

Az újonc sokáig a szezon meglepetéscsapatának számított. A nyolc győzelmükből azonban hetet december elejéig szereztek.  Az utolsó hét meccsükből hatot elbuktak. Cseréltek légiósokat ez idő alatt, többek között Iva Brkic (Ciglar) is távozott. Múlt héten az Al-Qazeres otthonában közel voltak a győzelemhez. Astou Traore 16 és Tanaya Atkinson 13 pontot ért el, nyerték a lepattanócsatát, de a negyedik etap eladott labdái megbosszulták magukat.

A Mann Filter nagy meccset nyert az IDK Gipuzkoa csarnokában. Igazi csapatteljesítmény volt, mely során négyen is kétszámjegyű pontot értek el és 19 gólpasszt jegyzett a csapatuk. Paola Ferrari érkezése érezhetően új impulzusokat adott és ezúttal a védekezés is működött. Ha ezt a játékot tudják tartani Simon Zsófiáék, akkor idegenben is lehet esélyük. Nagy kérdés lesz a lepattanócsata, miután a Tenerife magas posztokon jól erősített télen és kifejezetten építenek a támadó-lepattanókra, illetve a második esélyből elért pontokra. Erre mindenképpen oda kell figyelni, mert ebben a Mann Filter-nek akadtak kihagyásai.

Hirdetés