Hirdetés
Magyarország

TFSE-MTK: Uralkodni kell az érzelmeken:

:

Hirdetés

Vasárnap 17 órától TFSE-MTK az UNI-Győr – MÉLY-ÚT vendége lesz. A bajnoki rajt előtt a Testnevelési Egyetem honlapja Magyar Bianka vezetőedzőt kérdezte a felkészülésről.

A koronavírus-járvány minket is elért, egyik legjobb játékosunk, Chanise Jenkins szeptember tizedikén pozitív eredményt produkált. Szerencsére nem volt semmi baja, meg már negatív, s bár még nem biztos, lehet, hogy az első meccset ki kell hagynia. Továbbá hat edzőmérkőzést terveztünk a felkészülés idejére, s csak hármat tudunk lejátszani. Maximalista ember lévén borzasztóan sajnálom, hogy nem tudtuk teljes mértékben elvégezni az eltervezett munkánkat, mindenesetre abból főzünk, amink van. Az biztos, hogy a stílusunkból nem engedünk: elszánt, szimpatikus és a pályán a győzelem megszerzése érdekében mindent elkövető csapat leszünk, olyanok, amilyenek eddig is voltunk.

– nyilatkozta Magyar Bianka

Indulásnak hat nap leforgása alatt három tétmeccs vár a TFSE-MTK csapatára, a vasárnapi nyitány után 7-én a Ludovika-FCSM Csata, 10-én pedig a PINKK Pécs csapatát fogadja a Városmajorban – emlékeztet a Testnevelési Egyetem honlapja.

Nagyon fontos, hogy uralkodjunk érzelmeinken, és ne essünk kétségbe, hogy ha az első néhány találkozó nem úgy sikerül, ahogyan szeretnénk. Megtanultunk alkalmazkodni a körülményekhez, ez a folytatásban is jellemző lesz ránk. Pénteken az egész csapat részt vesz a hetvenkét órás koronavírusteszten, utána pedig – remélhetőleg teljes fegyverzetben – jöhet a Győr elleni bajnoki nyitány.

– jelentette ki a Testnevelési Egyetem honlapjának Magyar Bianka, akit a Győrről is kérdeztek.

„A top négybe várom a győrieket, mert nagyon megerősödtek, ráadásul Dalma kinevezése is óriási plusz jelent számukra. De ettől még nem feltartott kézzel megyünk fel a pályára, egyáltalán nem!” – zárta szavait a TFSE-MTK vezetőedzője.

Fotó: tfse.sport.hu

Hirdetés