Hirdetés
Archivum

Tianna Hawkins Franciaországban tér vissza szülés után:

:

Hirdetés

A Toulouse Metropole együttese a hivatalos honlapján bejelentette, hogy új igazolásként a 2013/2014-es szezonban Sopronban szereplõ Tianna Hawkins érkezik a klubhoz.

Fotó: www.tmb-basket.com

Fotó: www.tmb-basket.com

Hawkins a soproni szezonja után a WNBA-ben a Seattle Storm együttesétõl a Washington Mystics-hez igazolt, ahol 2014 nyarán átlagban 10 percet játszott 4 pontos, 3 lepattanós statisztikával. Ezt követõen Kínába igazolt, de még azon az õsszel bejelentette, hogy gyermeket vár. Egészséges fiúnak adott életet 2015 júniusában és így a legutóbbi WNBA évadot ki is hagyta. Szülés után érthetõen még idén õsszel sem játszott és most januártól Franciaországban tér vissza a pályára.

A francia élvonalban a Toulouse 11 mérkõzés után 10 vereséggel és 1 gyõzelemmel a tabella utolsó helyén áll. Nem véletlen, hogy Hawkins mellett Latifah Coleman személyében még egy új igazolást is bejelentettek. A céljuk a szezon hátralévõ részében az élvonalbeli tagság megõrzése. Tekintve, hogy hosszú kihagyás után a válogatott Olivia Epoupa is visszatérhet a következõ hetekben, erre jó esélyük is van. Hawkins szempontjából ez a franciaországi tavasz egy ideális felhozó idõszak lesz a következõ WNBA szezon elõtt.

Hirdetés