Hirdetés
Archivum

Tiffany Hayes utolsó másodperces félpályás triplájával idegenben nyert az Atlanta Dream:

:

Hirdetés

A WNBA legutóbbi játéknapján Liz Cambage zseniális teljesítményét hozó Dallas Wings – New York Liberty mérkõzés mellett még egy összecsapást bonyolítottak le. Ezen az Atlanta Dream Tiffany Hayes utolsó másodperces triplájával 86-83-ra nyert a Connecticut Sun otthonában.

Nem mindennapi összecsapás kerekedett, ahol sokáig a Connecticut Sun vezetett. A meccs elsõ találatát még a Dream szerezte, de a Sun 2-0 után magához ragadta a kezdeményezést és 18 percen át elõrébb jártak riválisuknál. Az utolsó két percbe érve 81-78-ra még a hazaiak mentek. Innen azonban a 24 pontos Angel McCoughtry triplájával utolérte ellenfelét a Dream.

A folytatásban nem sokat kellett várni az atlantai fordításra, Elizabeth Williams módosította 83-81-re az állást. A meccsbõl 31 másodperc volt vissza, amikor Alyssa Thomas két büntetõjével viszont egyenlíteni tudott a Sun. Már érett a ráadás, amikor kevesebb, mint három másodperccel a vége elõtt Tiffany Hayes labdát szerzett és a félpályás triplája behullott a gyûrûbe. Az alábbi felvétel minden leírt szónál többet ér:

Hirdetés