Hirdetés
Archivum

Tijana Ajdukovic a Szpartak Moszkvánál folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Hatalmas lehetõséget kapott a PINKK Pécsi 424 fiatal szerb centere, Tijana Ajdukovic, akit a négyszeres Euroliga gyõztes Szpartak Moszkva sérült játékosa – Asjha Jones – pótlására szemelt ki  - olvasható a PINKK Pécsi 424 közleményében.

PINKK Pécsi 424 sajtóközlemény

A fiatal tehetséges center nyilvánvalóan óriási esélyt kapott, hogy képességeit az európai kosárlabda élvonalában fejleszthesse, próbára tehesse. A moszkvai csapat gáláns ajánlatát, a PINKK Pécsi 424 vezetõsége – a csapat és a játékos érdekeit figyelembe véve – elfogadta, így Ajdukovic másfél évre az orosz sztáralakulathoz igazolt.

A PINKK Pécsi 424 csapatánál folyó szakmai munka elismeréseként, a Szpartak Moszkva csapatával együttmûködési megállapodás is körvonalazódik, ennek eredményeképp a jövõben orosz junior válogatott játékosok kerülhetnek a PINKK Pécsi 424 csapatához , hogy a rendszeres játéklehetõség mellett, kész, érett euroliga-szintû játékosként térhessenek vissza a moszkvai sztárcsapathoz.

Tijana Ajdukovic pótlására már folynak tárgyalások, hogy az új játékos mielõbb csatlakozhasson a kerethez.

“Tijana Ajdukovic tehetséges, kiváló adottságú játékos,akirõl leigazolásakor is tudtuk, hogy néhány éven belül európai sztárcsapatoknál is szóba kerülhet a neve. Ugyanakkor õ még nem kész játékos, taktikai érettségben és védõmunkájában is rengeteget kell fejlõdnie. Csapatunk eredményessége érdekében az új játékos kiválasztása során ezeket a szempontokat is figyelembe kell vennünk, meggyõzõdésem,hogy érettebb, tapasztaltabb játékossal elõrébb léphetünk Sok sikert kívánok Tijanának, remélem, megállja helyét a Szpartak Moszkvában is!” – nyilatkozta Roberto Hernandez a PINKK vezetõedzõje a Hatodik Játékos Alapítvány Facebook oldalán.

Hirdetés