Hirdetés
Archivum

Tina Jovanovic hosszabbított az Aluinvent DVTK-val:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tina Jovanovic a következõ szezonban is marad a csapatnál.

A szerb center kiváló évadot zárt Miskolcon, a bajnokságban 12.3 pont és 7 lepattanó, míg az Európa Kupa nagy menetelése alkalmával 9.4 pont és 5.6 lepattanó volt az átlaga. Nem véletlenül fogalmazott úgy a klub honlapján Szabó Tamás ügyvezetõ, hogy rendkívül fontosnak tartották a megtartását:

„Tina a tavalyi csapatunk egyik legfõbb építõköve, elsõ számú prioritásként kezeltük a megtartását, és ez sikerült is. Bízom benne, hogy hasonló teljesítményre számíthatunk tõle, mint az elõzõ idényben.”

Tina Jovanovic második évét kezdi Miskolcon, a cél pedig a bajnokságban az elõrébb lépés, a kupában a címvédés. „Több érv is szól amellett, hogy az Aluinvent DVTK-ban folytassam a karrieremet. A bajnokságban és az Európa Kupában kiváló csapatok ellen játszhatok, ami jobb játékossá tehet engem is. Úgy érzem, annál is több van bennem, mint amit az elõzõ évben nyújtottam, és most kaptam egy esélyt, hogy ezt megmutassam a közönségnek. A második miskolci évemben már nem kell beilleszkednem a közösségbe, ismerem a várost, a körülményeket, az edzõ edzésmódszereit és filozófiáját, ez mindenképpen könnyebbséget jelent. Egy évet játszottam a PEAC-ban, egyet az Aluinvent DVTK-ban, tehát összesen kettõt Magyarországon, és eddig azt tapasztaltam, hogy nincs két egyforma idény. Ezért azt várom, hogy a harmadik év is különbözõ lesz. Az biztos, hogy a magyar bajnokság évrõl évre jobb, jövõre is biztosan sok lesz a szoros mérkõzés, de szeretnék elõrébb lépni a bajnokságban, a kupában pedig nem is lehet más a cél, mint a címvédés.” – nyilatkozta Jovanovic a klub honlapjának.
 

Forrás: DVTK.eu

Hirdetés