Hirdetés
Archivum

Tina Jovanovic mindkét bokáját mûteni kell



:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Tina Jovanovic mindkét bokáját mûteni kell. A szerb válogatott center így nem ment át az orvosi vizsgálaton és a szerzõdése sem lépett életbe. Részletek a klub közleményében.



Mielõbbi teljes felépülést kívánunk!

Fotó: FIBA.Basketball/Tóth Zsombor

Fotó: FIBA.Basketball/Tóth Zsombor

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Tovább nehezedett a helyzetünk, miután a mai napon véglegessé vált, hogy Tina Jovanovic mindkét bokáját mûteni kell.

Centerünk a szezont követõen a szerb válogatott edzõtáborában vett részt, ahol kiújult a lábsérülése. Klubunk orvosi vizsgálatán ennek megfelelõen nem ment át, és ezáltal a szerzõdése sem lépett életbe.

További orvosi vizsgálatok alá vetettük, mely során megállapítást nyert, hogy az operáció elkerülhetetlen. Klubunk részérõl az a döntés született, hogy Tina a tavalyi teljesítményével rászolgált arra, hogy minden segítséget megkapjon tõlünk azon a nehéz úton, mely az elkövetkezõ négy hónapban vár rá. Így a beavatkozás, az azt követõ rehabilitáció, és a Sopronban tartózkodás minden költségét vállaljuk.

Páratlan balszerencse sújtja klubunkat, mely lehetetlen helyzetbe került, de ahogy Török Zoltán ügyvezetõnk is fogalmazott, ezek csak erõsebbé tesznek minket! Ezért is állunk teljes erõvel Tina mögé, mert aki ennyit tesz értünk, mint õ, azt nem hagyjuk magára!

Mielõbbi felépülést kívánunk Tina! Visszavárunk!

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés