Hirdetés
Magyarország

Tina Krajisnik az Euroliga Final4-ról és a bajnoki döntőről:

:

Hirdetés

A vasárnap kezdődő bajnoki döntő párharc előtt Tina Krajisnik osztotta meg gondolatait a Sopron Basket videós összeállításában. Ahogy azt lapunk felületein is kiemeltük, a statisztikai mutatók alapján a szerb válogatott center volt a soproni csapat legjobbja az isztambuli Euroliga Final4 mérkőzésein.

Az elődöntőben a Sopron Basket 72-61-re maradt alul a Salamancával szemben. Tina Krajisnik 14 ponttal és 11 lepattanóval dupla-duplát ért el. A 10 mezőnykísérletéből 6 sikeres lett. A 8 büntetőjéből pedig 7-et értékesített. A teljesítmény-indexe 23-as lett A 3. helyért kiírt találkozón a Sopron Basket 18 pontos hátrányból állt fel és szenvedett szoros végjátékban 64-58-as vereséget a Fenerbahce-tól. Tina Krajisnik 17 ponttal és 17 lepattanóval ért el dupla-duplát. Összességében 27-es teljesítmény-indexet jegyzett.

Tudtam, hogy ez az utolsó Euroliga meccsünk idén és mindent bele akartam adni. Próbáltam segíteni a csapatot, hogy megnyerhessük az érmet. Hogy őszinte legyek, nagyon szomorú voltam a találkozó után, hiszen olyan helyzetben játszottuk, hogy Gabby nem lehetett velünk, nem volt hosszú padunk, hogy változtatni tudjunk és én nagyon nyerni akartam! Úgy gondolom, hogy ez volt a belső motivációm. Szóval igen, próbáltam a legjobbat kihozni magamból.

– mondta a Fenerbahce elleni összecsapásról Tina Krajisnik, akit kérdeztek a bajnoki döntőről is.

Ez a döntő sorozat, most kell befejeznünk a történetet, a szezont és feltenni a pontot az i-re. Azt várom, hogy ez egy igazi döntő legyen, mivel a Szekszárd ellen minden mérkőzés nehéz, most pedig biztosan még különlegesebb lesz, hiszen ez a döntő. Ők is biztosan mindent meg fognak tenni a győzelemért. Természetesen mindegy, hogy itt Sopronban játszunk vagy ott, a legjobbunkat kell nyújtanunk. A jó védekezés a csapatunk egyik legnagyobb értéke, szóval ha beleadunk mindent és koncentráltan játszunk negyven percen keresztül, ez lehet a kulcs.

– összegzett.

Hirdetés