Hirdetés
Archivum

Több hazánkban játszó légióssal kezdte meg a felkészülést a szerb válogatott:

:

Hirdetés

Az Európa-bajnoki címvédõ szerb válogatott is gõzerõvel készül a februári Eb-selejtezõkre. Marina Maljkovic együttese Ukrajnában és Németországban lép pályára.

Fotó: www.kss.rs

Fotó: www.kss.rs

Marina Maljkovic 11 Európa-bajnok játékost tudott meghívni a keretbe. A Budapesten aranyérmes csapatból Kristina Topuzoviæ sérüléssel bajlódik, így rá ezúttal nem számíthat a szakmai stáb. Ott van viszont a kerettel a szintén sérült Sonja Petrovic, de külön edzésmunkát végez.

Fotó: www.kss.rs

Fotó: www.kss.rs

Ismét több hazánkban szereplõ játékossal találkozhatunk. Az UNIQA Sopron együttesébõl Sara Krnjic és Alexandra Crvendakic, a CMB Cargo UIN Gyõr gárdájából Tamara Radocaj, míg a PEAC-Pécsbõl Dragana Stankovic tagja a szerb keretnek.

Fotó: www.kss.rs

Fotó: www.kss.rs

A szerb válogatott Nlmetország és Luxemburg kiütése után két gyõzelemmel vezeti csoportját, de az erõviszonyok alapján a legnagyobb riválisuknak tartott Ukrajnával még nem találkoztak. „Az elsõ két fordulóban látottak alapján õk a legerõsebb ellenfél. Ott voltak a legutóbbi Európa-bajnokságon és évrõl-évre fejlõdnek. Több játékosuk is európai kupákban szerepel.” – fogalmazott Maljkovic.

Hirdetés