Hirdetés
Archivum

Toliver utolsó másodperces triplája döntött a Los Angeles javára:

:

Hirdetés

Keddrõl szerdára virradóra egy mérkõzéssel folytatódtak a WNBA küzdelme. A Los Anelges Sparks Kristi Toliver utolsó másodperces triplájával verte a Tulsát.

Az elmúlt évek leggyengébb alakulata a Tulsa Shock három vereséggel kezdte a szezont, így finoman szólva sem utaztak nagy reményekkel Los Angelesbe. Pedig a hazaiak mindent megtettek, hogy a Tulsa megszerezze az elsõ gyõzelmét. A Sparks a mérkõzés folyamán 28 labdát adott el, melybõl Kristi Toliver egymaga 14-et. Ezzel WNBA rekordot állított fel, egy mérkõzésen egy játékos még soha ennyi labdát nem szórt el. Az eddigi rekord 11 volt, azt öten tartották.

A Tulsa sokáig jól tartotta magát és 16 másodperccel a lefújás elõtt még 75-71-re vezettek. Ezt követõen azonban jött Toliver, aki jóvá tette a pontatlanságait. 7 másodperccel a lefújás elõtt egy középtávolival 75-73-ra szépített, majd a végsõ dudaszó pillanatában egy triplával 76-75-re megnyerte az összecsapást a csapatának. A Los Angeles együttesében Toliver és DeLisha Milton-Jones 16-16 pontig jutottak, míg Candace Parker 10 pontot és 10 lepattanót jegyzett.


VIDEÓ ITT

Eredmények


Los Angeles Sparks – Tulsa Shock 76-75 (25-15, 15-21, 12-19, 24-20)

Hirdetés