Hirdetés
Archivum

Tomlinson csapatváltásával három hazánkban megforduló játékosa lesz a Bendigo-nak:

:

Hirdetés

Ausztráliában is pörög az átigazolási piac. A hazánkban két szezont töltõ Louella Tomlinson a Melbourne Boomers-tõl a Bendigo Spirit csapatához igazolt. A klub korábban Natalie Hurst és Becca Tobin személyében két olyan játékost szerzõdtetett, akik szintén játszottak Magyarországon.

Fotó: wnbl.com.au/bendigo

Tomlinson az elmúlt szezonban jó teljesítményt nyújtott, a Melbourne Boomers gárdájával egészen döntõig menetelt. Egy kisebb õszi sérülést leszámítva végig stabil helye volt a csapatban Tomlinson-nak. 13-15 perces játékosként számítottak rá, mely során 4.43 pont és 4.05 lepattanó lett az átlaga.

A Bendigo Spirit-nél sokat várnak a 30 éves, 193 cm magas játékostól. A szakmai stábjuk a magas posztokra teljesen új embereket hozott. Itt kap majd lehetõséget az egykoron a DVTK-t erõsítõ Becca Tobin is, aki Wasserburgan zárt jó évet legutóbb.

Tavaly a Bendigo Spirit 4 gyõzelemmel és 17 vereséggel a nyolccsapatos mezõnyben utolsó lett. Mindenképpen szeretnének elõre lépni. Ebben nagy segítségükre lehet Natalie Hurst rutinja, akit Canberrából szereztek meg.

Hirdetés