Hirdetés
Archivum

Tornát nyert Lengyelországban a Cegléd:

:

Hirdetés

A gdynia-i nemzetközi torna utolsó játéknapját rendezték pénteken. A Cegléd 70-61-re legyõzte a Novoszibirszk gárdáját és ezzel megnyerte a tornát.

Fotó: Facebook.com/BIGdyniaSSA

Fotó: Facebook.com/BIGdyniaSSA

Remekül kezdte utolsó mérkõzését is a CEKK Gdyniában. Nem telt el 4 perc és már 10-4-re vezettek Cziczás László tanítványai a Novoszibirszk ellen. Az elsõ szakasz végén pedig 19-13 állt az eredményjelzõn. A második negyedben már a 13 pontot is elérte a különbség és a félidõben 40-32-es állást rögzíthettünk.

A harmadik negyed kiválóan indult magyar szempontból, a játékrész közepén már 54-36-ra vezetett a CEKK. A folytatásban ugyan felzárkózott az orosz gárda, de a záró szakasznak így is 56-44-rõl vágtak neki a csapatok. A negyedik etap elején 10 egység alá jött fel a Novoszibirszk, de a folytatásban gyorsan visszaállt a különbség. A Cegléd a 18 pontos Maja Skoric vezérletével magabiztos gyõzelmet aratott.

A Cegléd ezzel a gyõzelmével megnyerte a tornát. Az esti eredményhirdetés alkalmával a magyar csapat legjobb játékosának a szervezõk Nagy-Bujdosó Nórát választották. A torna MVP-je pedig szintén a Cegléd keretébõl került ki, Maja Skoric lett.

Eredmény
Dinamo Novoszibirszk – VBW CEEK Cegléd 61-70 (13-19, 19-21, 12-16, 17-14)

Statisztika

Hirdetés