Hirdetés
Archivum

Török pletykaáradat Taurasi ügyében:

:

Hirdetés

Amióta a Fenerbahcéban a Sopron elleni találkozón nem lépett pályára Diana Taurasi, találgatnak a rajongók és a kosaras oldalak, hogy mi lehet a háttérben. Rátgéber László hiába tisztázta egyértelmûen a helyzetet a FIBA Europe honlapjának adott nyilatkozatában, a török lapok egészen elképesztõ állításokkal rukkoltak elõ.

A Milliyet.com és a DHA.com oldalak csütörtökön arról számoltak be, hogy Diana Taurasi egyik közelmúltban leadott vizeletmintájában tiltott szer nyomaira bukkantak a doppingellenõrök és jelenleg a B-próba eredményére várnak a török sztárcsapatnál.

Ezeket az értesüléseket mindképpen fenntartásokkal kell kezelni, akik rendszeresen követik a török férfi és nõi kosárlabdázás történéseit, azok pontosan tudhatják, hogy a fenti portálok nem éppen megbízhatóságukról és pontos információikról ismertek. Annyit mindenesetre elértek vele, hogy a világ legjobb nõi kosárlabdázóját igen kellemetlen helyzetbe hozták. A vezetõ spanyol nõi kosaras híroldal és a tengerentúli szurkolói fórumok is foglalkoznak az esettel.

Hirdetés