Hirdetés
Magyarország

Török Zoltán kapja az idei Pro Urbe-díjat Sopronban:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése Pro Urbe-díjat szavazott meg Török Zoltánnak, a klub ügyvezetőjének.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése titkos szavazás keretében döntött az idei városi kitüntetések odaítéléséről. A két legrangosabb díj közül a díszpolgári címet Babos Tímea teniszező, míg a Pro Urbe-díjat Török Zoltán ügyvezetőnk kapja!

Török Zoltán közel három évtizede irányítja klubunkat, melyet átgondolt, következetes építkezéssel az európai női kosárlabdázás egyik fellegvárává emelt. A stabilitásról mindent elmond, hogy az Euroliga jelenlegi mezőnyében Török Zoltán számít a legrégebbi klubvezetőnek!

Fotó: Sopron Basket – Tóth Zsombor

Irányításával, Civitas Fidelissima díjas klubunk három alkalommal vívta ki a FINAL4 szereplés jogát, melyek közül egy alkalommal a döntőig menetelt csapatunk. A Ronchetti Kupa győzelemmel, a 13 bajnoki címmel és a 8 Magyar Kupa elsőséggel rendelkező klubunk, és a folyamatosan megújuló Novomatic Arénát üzemeltető Raabersport Kft. ügyvezetőjeként, számos nagyszabású, ikonikussá vált sport és kulturális rendezvény megálmodójaként és főszervezőjeként is öregbítette klubunk és városunk hírnevét.

A kitüntetéseket december 14-én, a Hűség Napja alkalmából megrendezésre kerülő városi ünnepségen adják át a díjazottaknak.

Ügyvezetőnknek ezúton is gratulálunk!

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Hirdetés