Hirdetés
Archivum

Történelmi éjszaka a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra öt mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Több szempontból is nagyon emlékezetes éjszaka volt. Összefoglaló.

A Seattle Storm a Washington Mystics gárdáját fogadta. Ezen találkozó után vonultatták vissza Lauren Jackson mezét. Az ünnepségrõl, ahol szem nem maradt szárazon, ITT közöltünk rövid videós összeállítást. A Storm jó teljesítménnyel szolgálta ki közönségét, Sue Bird és Kaleena Mosqueda-Lewis vezérletével 80-51-re kiütötték a gyenge formát mutató Washington Mystics gárdáját.

A Los Angeles Sparks hosszabbítás után 98-92-re gyõzte le a Connecticut Sun együttesét. A Sun a harmadik negyedben még 16 ponttal vezetett, de Nneka Ogwumike ponterõs játékával másfél perccel a lefújás elõtt fordított a Sparks. Végül 10 másodperc volt hátra, amikor a Sun játékosa Alyssa Thomas két büntetõjébõl egyet értékesített és ezzel alakult ki a 85-85-ös állás. A ráadásban sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a Sparks egy 8-0-s futással lezárta a meccset. Ez a siker egyben azt is jelenti, hogy a Los Angeles Sparks mutatója 20 gyõzelem/ 1 vereségre változott, amivel beállították a Houston Comets rekordját.

A Chicago Sky 84-77-re verte a Dallas Wings együttesét. A 24 pontos Elena Delle Donne vezérletével a Sky végig kézben tartotta az irányítást. Allie Quigley 25 perc alatt 10 pontot, 2 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett. Ami a játéknap többi eredményét illeti, az Indiana Fever az Atlanta Dream, a Minnesota Lynx pedig a New York Liberty gárdáját verte.

Eredmények
Los Angeles Sparks – Connecticut Sun 98-92
Atlanta Dream – Indiana Fever 72-78
New York Liberty – Minnesota Lynx 70-88
Dallas Wings – Chicago Sky 77-84
Washington Mystics – Seattle Storm 51-80
 

Hirdetés