Hirdetés
3x3

Tóth Cecília is vezethet mérkőzéseket az indiai 3×3-as olimpiai selejtezőn:

:

Hirdetés

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hivatalos honlapján adta hírül, hogy az indiai Bengaluru-ban megrendezésre kerülő 3×3-as olimpiai selejtezőn a FIBA által kijelölt játékvezetők között található Tóth Cecília is.

Forrás: MKOSZ Sajtóközlemény

Mint ismert, a magyar női 3×3 válogatottnak két esélye van még kijutni a tokiói ötkarikás játékokra. Az első lehetőség március 18. és 22. között lesz adott az indiai Bengaluruban – ebben a városban rendezik majd az első olimpiai selejtezőt. A mieink Észtországgal, Sri Lankával, Hollandiával és Fehéroroszországgal vannak egy csoportban.

A 20 csapatos torna első három helye jelent majd kijutást Tokióba, ám nem Károlyi Andrea csapata lesz az egyetlen magyar résztvevője az eseménynek, miután a FIBA által kijelölt játékvezetők között található Tóth Cecília is.

A magyar sípmester 2019-ben többek között világbajnoki selejtezőt fújt Puerto Ricóban, majd ugyanezen a nyáron, Minszkben ő vezette az Európa Játékok döntőjét, Tbilisziben az U18-as Európa-bajnokság fináléját, illetve a debreceni Eb aranyéremről döntő mérkőzését is.

Forrás: MKOSZ Sajtóközlemény

Hirdetés