Hirdetés
Archivum

Tóth Cecília játékvezetõként az Európa Játékok döntõjében:

:

Hirdetés

Akik figyelmesen követték júniusban a minszki Európa Játékok 3×3-as tornáját, arra lehettek figyelmesek, hogy a férfi döntõben Tóth Cecília mûködött közre. A minszki tapasztalatairól kérdezték az egykori játékosból lett játékvezetõt a Delmagyar.hu szerkesztõi.

“Hatalmas élmény volt, já­tékvezetõi pályafutásom eddigi legmeghatározóbb élménye, nagyon szívesen gondolok vissza az ott eltöltött napokra. Hatalmas megtiszteltetés akar játékvezetõként is képviselni az országot egy ilyen rangos ese­ményen.” – kezdte a lapnak tett visszatekintését Tóth Cecília, akit nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy a férfi döntõben mûködhetett közre:

“Több kellemes élményt tudnék felsorolni, de a legkedvesebb közülük természetesen az, amikor megtudtam, hogy én fújhatom a férfi döntõt. Nõi játékvezetõként az ellenkezõ nem döntõjét fújni hatalmas dolog. 3×3-ban egyébként szerencsére nem tesznek különbséget férfi és nõi között küldés szempontjából, az érdekli õket, milyen vagy a pályán, és a pályán kívül mennyire tudsz beilleszkedni az adott játékvezetõi csapatba.”

Tóth Ceília a távlati céljaival kapcsolatban így fogalmazott: “Mindenképpen nemzetkö­­zi karrier a hosszú távú célom, ezt építem, és bízom benne, hogy sikeres leszek. Mind a rendes, azaz az öt-öt elleni játékban, mind a 3×3-ban ez a célom. És az álmaim között szerepel, hogy egyszer olimpián vezetek meccseket, ezt szeretném elérni.”

A teljes interjú elolvasható ITT

Hirdetés