Hirdetés
Archivum

Tóth Orsolya hosszabbított a Vasasnál:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tóth Orsolya meghosszabbította szerzõdését a klubbal, így negyedik felnõtt szezonját is Pasaréten fogja megkezdeni. Részletek a Vasas közleményében.

Fotó: Vasas Akadémia

Fotó: Vasas Akadémia

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

A Vasas Akadémia felnõtt csapatának játékosa, Tóth Orsolya meghosszabbította szerzõdését, így negyedik felnõtt szezonját is Pasaréten fogja megkezdeni. Orsi hét éve tagja Akadémiánknak, mára pedig NBI/A-s csapatunk egyik legmeghatározóbb alakjává nõtte ki magát. Az egykori U18-as 3×3 világelsõ remek példa növendékeinknek, hogy kellõ munkával és alázattal bármilyen célt el lehet érni.

“Azért döntöttem úgy, hogy maradok, mert óriási bizalmat kapok a szakmai stábtól, rengeteg játéklehetõséget, és sok egyéni feladatot. Úgy gondolom, a játék sok szegmensében fejlõdtem a tavalyi szezonomhoz képest, de természetesen még mindig vannak hiányosságok. Szeretnék még egy szinttel feljebb lépni, még jobb játékos lenni, amihez a Vasas Akadémia ideális csapat. Sokat befolyásolt a döntésemben az, hogy az itteni edzõk rengeteget foglalkoznak velünk, és biztatnak minket. Remélem a következõ szezonban még jobbak leszünk, és sikerül bejutni a legjobb nyolc közé” – mondta Tóth Orsolya.

“Orsit nyugodtan nevezhetjük a Vasas gyermekének, aki mindig felismerhetõ volt pályán mutatott mozgékonyságának és harciasságának köszönhetõen. Az õ odaadása és komoly munkája addig vezették õt, hogy korosztályában 3×3-ban a világ legjobb játékosa volt, és egyben kulcsszereplõje a tavaly bronzérmet nyert U18-as magyar válogatottnak. Azzal kapcsolatban még mi is csak találgatni tudunk, hogy Orsi milyen magasságokig fog eljutni, de mi a Vasasban bízunk abban, hogy a munkához való hozzáállása és tehetsége eljuttatják majd õt a legmagasabb céljaihoz. Nagyon boldogok vagyunk, hogy úgy döntött, együtt folytatjuk tovább a közös munkát a Vasasban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy töretlen legyen a fejlõdése, és büszkén kísérjük figyelemmel azt, ahogy egyre jobb és jobb játékossá válik” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Hirdetés