Hirdetés
USA

Tóth Tímeáék a hétvégén a Bank of Hawaii Classic-on szerepelnek:

:

Hirdetés

A hétvégén az UTSA Tóth Tímeával a soraiban Honoluluban lép pályára a Bank of Hawaii Classic tornán.

Két érdekesnek ígérkező és a szezon további menetére való felkészülés szempontjából értékes mérkőzés vár a hétvégén Tóth Tímeáékra. Előbb péntekről szombatra virradóra a Hawaii, majd a Utah lesz a rivális. Mindkét szakmai program csapatával most találkozik először az UTSA.

Kifejezetten jó szezonkezdetet produkált az UTSA, miután három győzelemmel és mindössze egy vereséggel rendelkeznek. Mindössze az országosan is kiemelten rangsorolt Texas-tól kaptak ki. Legutóbb pedig a USW gárdáját múlták felül 79-62-re.

Tóth Tímea az idei szezonban a négy mérkőzésen eddig 28.0 pontot,  5.5 lepattanót, 8.0 lepattanót és 1.5 gólpasszt átlagolt.

Az UTSA első ellenfele a házigazda Hawaii lesz, akik két győzelemmel és mindössze egy vereséggel rendelkeznek idén. Legutóbb 52-51-re verték a Pepperdine-t, de hasonlóan nagy csatában múlták felül a San Diego State alakulatát is. Julissa Tago személyében van olyan fiataljuk jelenleg, akinek esélye mutatkozhat profi karrierre. Ő 13.8 pont, 3.0 lepattanó átlagnál tart.

A Utah nincs jó formában. Eddig egyetlen győzelmet szereztek, igaz akkor 87-49-re kiütötték az Eastern Washington-t. Ezen felül azonban a Cincinnati, a Xavier és a South Dakota alakulatával szemben alulmaradtak. Európai szemmel ők az ismertebb gárda, hiszen a spanyol korosztályos válogatottban kiemelkedően teljesítő Lola Pendande náluk szerepel. Jelenleg 11.8 pont és 4.8 lepattanó az átlaga.

Fotó: UTSA WBB

Videó:

Hirdetés