Hirdetés
USA

Tóth Tímeáék az UTSA futball csapatának meccsén vendégeskedtek:

:

Hirdetés

Javában zajlik a felkészülés az új egyetemi évadra a tengerentúlon. Az UTSA női kosárlabda csapatának tagjai szombaton szurkolói napot tartottak az intézmény futball csapatának meccsén.

A lányok szerencsét hoztak, hiszen az UTSA futball csapata a Rice gárdáját legyőzte 31-27-re. Tóth Tímeák a mérkőzés előtt, alatt és után aláírásokat osztottak. Ezen felül a keret tagjait magán a mérkőzésen is köszöntötték. A felkészülés kezdetéről már korábban közöltünk részletes összeállítást.

Fotó: UTSA WBB Twitter

Szeptember első heteit még közösségi programok határozták meg, majd egyre inkább az edzésmunka vette át a főszerepet. Nincs könnyű dolga a szakmai stábnak, hiszen egy jelentősen átalakuló keretből kell ütőképes és minél egységesebb gárdát formálni. Hatan maradtak az elmúlt évad csapatából: Tóth Tímea mellett Mandi Cooks, Deja Cousin, Karrington Donald, Tija Hawkins és Evelyn Omemmah.

Nyolc új érkezőt kell beépíteni, akik közül hatan első évesek. Ők Elena Blanding, Karley Larson, Charlene Mass, Shannan Mitchell, Adryana Quedada és Mikayla Woods. Mellettük két igazolást is találunk Grace Daniels és Kiara Shoals személyében. A megújuló együttest először november 6-án a Concordia Texas ellen láthatjuk hazai pályán.

Fotó: UTSA WBB Twitter

Fotó: UTSA WBB Twitter

Fotó: UTSA WBB Twitter

Hirdetés