Hirdetés
USA

Tóth Tímeáék is bemutatkoznak:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra megkezdi szereplését a University of Texas at San Antonio (UTSA) csapata a tengerentúli egyetemi bajnokságban. Tóth Tímea teljesítményét követhetjük.

Az UTSA a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Concordia Texas ellen vívja hazai szezonnyitóját. Egy évvel ezelőtt nagyon jól sikerült a bemutatkozás, hiszen Tóth Tímeáék 78-51-es győzelmet arattak. A szezon már egy kicsit hullámzóbb lett. Összesen 7 győzelem és 21 vereség volt a mérleg. Elsősorban azonban a Conference USA mezőnyét alkotó riválisok elleni 2/14-es mutató a kedvezőtlen.

Az UTSA szakmai programjában is új időszámítás kezdődik részben. Tóth Tímea mellett még öten maradtak a tavalyi keretből. Összesen nyolc új érkezőt (Elena Blanding, Karley Larson, Charlene Mass, Kiara Shoals, Shannan Mitchell, Grace Daniels, Adryana Quezada, Mikayla Woods) kell beépíteni. Ilyenkor mindig hatványozott felelőssége van a rutinosabb játékosoknak, hogy segítsék az átmentet.

A Concordia Texas tavaly a teljes szezont nézve 8 győzelemmel és 17 vereséggel zárt. Az American Southwest Konferencia küzdelmeit nézve pedig 4 győzelem és 12 vereség a mérlegük. Több meghatározó játékosuk visszatér, köztük Peyton Berger and Kaycie Dunkerley, aki az elmúlt évadban 13.8 pontot és 14.6 lepattanót átlagolt. Esetében még a profi karrier lehetősége sem kizárt. Nagy csata vár Tóth Tímeákra. Vélhetően a tavalyinál kiegyenlítettebb szezonnyitót követhetünk.

Fotó: UTSA

Hirdetés